Roggebrood laten verzenden

Zuurdesem roggebrood, Duits Roggebrood

[NB: Momenteel komen vertragingen bij de pakketbezorging wat vaker voor. Wij hebben hier geen enkele invloed op. Als je roggebrood bestelt, zijn eventuele vertragingen voor eigen risico. Wij adviseren altijd om ongesneden roggebrood te bestellen, omdat dit sowieso minimaal een week goed blijft. Om het zelf te snijden kun je overwegen een allessnijder aan te schaffen, dat is hoe wij het ook snijden.]

---

Op veler verzoek is het tegenwoordig mogelijk om ons zuurdesem-roggebrood per post te ontvangen. Omdat dit type brood na het bakken minimaal 24 (bij voorkeur 48-72) uur moet rusten voordat het geschikt is voor consumptie, doet verzending nauwelijks afbreuk aan de kwaliteit. Dit roggebrood is zonder het in te vriezen anderhalf tot twee weken houdbaar, maar invriezen is ook heel goed mogelijk. Uit een XL roggebrood snijd je ongeveer 25-30 dunne plakjes. Het deeggewicht van deze broden is ongeveer 1200 gram.

 

 

 


Prijzen (inclusief verpakken en verzenden):

  • 1 x roggebrood XL = ongesneden € 15,50 / gesneden € 16,00 (proefzending, maximaal 1 zending per persoon)
  • 3 x roggebrood XL = ongesneden € 29,50 / gesneden € 31,00
  • 4 x roggebrood XL = ongesneden € 36,50 / gesneden € 38,50
  • 5 x roggebrood XL = ongesneden € 43,50 / gesneden € 46,00
  • 6 x roggebrood XL = ongesneden € 50,50 / gesneden € 53,50
  • 7 x roggebrood XL = ongesneden € 57,50 / gesneden € 61,00

Snijden doen we op zijn vroegst 24 uur na het bakken. Dat is wegens de lange houdbaarheid van dit brood geen probleem, maar het advies is wel om gesneden roggebrood direct na ontvangst in te vriezen.

Zelf snijden? Wij zijn erg blij met het broodmes van Suncraft en voor grotere hoeveelheden gebruiken we een allessnijder.

We verzenden maximaal eens per week roggebrood. Dat doen we op zaterdag. Je ontvangt het meestal op maandag, soms op dinsdag. Er kan vanwege de beperkte capaciteit enige tijd zitten tussen het plaatsen van de bestelling en het verzenden van het brood. Houd hier rekening mee als je regelmatig bestelt en niet zonder wilt komen te zitten.

Wil je roggebrood per post bestellen? Neem dan contact met ons op via deze link.