Roggebrood laten verzenden

Er zijn veel mensen die om dieettechnische redenen bij voorkeur 100%-roggebrood eten. Onder andere het metabolic balance-dieet raadt dit aan. Daarnaast zijn er ook nog een heleboel mensen die dit Duitse stijl-roggebrood gewoon erg lekker vinden.

Op veler verzoek is het tegenwoordig mogelijk om ons roggebrood per post te ontvangen. Omdat dit type brood na het bakken minimaal 24 (bij voorkeur 48-72) uur moet rusten voordat het geschikt is voor consumptie, doet verzending geen afbreuk aan de kwaliteit. Dit roggebrood is zonder het in te vriezen anderhalf tot twee weken houdbaar, maar invriezen is ook heel goed mogelijk. De XL-broden zijn zo'n 1,2 kg per stuk en er gaan 25-30 plakjes uit.

 

Prijzen (inclusief verpakken en verzenden):

  • 1 x roggebrood XL = € 13,00 (proefzending, maximaal 1 zending per persoon)
  • 3 x roggebrood XL = € 24,00
  • 4 x roggebrood XL = € 30,00
  • 5 x roggebrood XL = € 36,00
  • 6 x roggebrood XL = € 41,00
  • 7 x roggebrood XL = € 47,00

Snijden is op verzoek mogelijk. Snijden doen we op zijn vroegst 24 uur na het bakken. Dat is wegens de lange houdbaarheid van dit brood geen probleem, maar het advies is wel om gesneden roggebrood direct na ontvangst in te vriezen.

We verzenden maximaal eens per week roggebrood. Er kan daarom wat tijd zitten tussen het plaatsen van de bestelling en het ontvangen van het brood. Houd hier rekening mee als u regelmatig bestelt en niet zonder wilt komen te zitten.

Wilt u roggebrood per post bestellen? Neem dan contact met ons op via deze link.